Cruise med stena & futurorio de janeiro

avreise ikke satt

Velkommen til Cruise med Stena Saga som går til Fredrikshavn. Vår siste tur i april i år ga virkelig mersmak. Våre gjester var veldig fornøyde og Prosjektleder Snorre Holand bestemte sporenstreks at dette,..... dette må vi gjøre igjen.

Litt om turen. Vi møtes i avgangshallen rundt kl. 19:00 og legger fra kai på Vippetangen i Oslo kl. 19:30.

Vi går til middag etter å ha satt bagasjen på lugaren. Her møtes vi på bufetresturanten på 7 dekk. Vi bestiller bord slik at vi sitter samlet til ett hyggelig måltid. Kan nevne at kokkene har hatt ett 6 års langt samarbeid med Arne Brimi og det kjennetegner den gode maten ombord.

Etter middagen er det valgfritt program, men her regner jeg med at vi går samlet ned for forfriskninger til kveldens underholdning. Vi bryter opp når den enkelte føler for det.

Dag 2. Etter avgang Fredrikshavn samles vi i konferansedelen på dekk 9. Vi skal her høre prosjektleder Holand fortelle sin historie fra starten av prosjektet med å gi barn ett håp om en fremtid via utdanning. Prosjektet i dag omfatter 350 barn og har 15 ansatte på prosjektet i slummen av Rio de Janeiro. 

Det blir servert kaffe og mineralvann. Vi bryter av for lunsj og kanskje vi er heldige å få til en brovisitt (komandosentralen) ombord, som sist.

Dette er en lærerik og sosial tur hvor hygge står i fokus!

Gi oss beskjed om du ønsker å være med på en av våre turer fremover.

Her bestiller du din plass